Saskia  Geweldige ervaring!

1e keer suppen, was er een beetje huiverig voor, maar Annemarie en collega waren er overtuigd van dat het goed ging komen. En uiteindelijk viel het 100% mee! Zo gaaf om te doen! Het was goed georganiseerd en professioneel!

Superbedankt!!! en als we weer in de buurt zijn, gaan we zeker weer suppen! Groetjes van de vriendengroep uit Dordrecht

Jon Tijdens ons jaarlijkse vriendenweekend hebben we onder begeleiding van de enthousiaste instructrices Annemarie en Annemieke de suptour gedaan! Ondanks de stevige wind en de nodige plonsjes hebben we een mooie tocht gemaakt door de rustgevende natuur van Friesland!

Maartje Vanmorgen op pad gegaan met Annemarie van Sup Tour Friesland. Leuke tocht rondom Wergea gesupt, rekening houdend met de wind. Ontspannen sfeer en een kop koffie/thee toe.

Jildau Heel erg bedankt voor de foto's, snel ook! Het was een hele mooie ervaring, dit gaan we nog eens doen. Bedankt daarvoor en ook voor de goede begeleiding!

Monique Vandaag mijn eerste supervaring opgedaan bij suptour friesland. Ik wilde graag voelen of suppen iets voor mij is. Nou, dat is het zeker! In het uur samen met Annemarie heb ik alles geleerd wat ik nodig heb om alleen op pad te gaan

Klaske  Bedankt voor de fijne beleving van vandaag

Rianne  gisteravond mee gedaan aan de suptocht fullmoon ..... prachtige omgeving met een gezellige groep het water op.

Fijne begeleiding, duidelijke uitleg qua materialen en instructies qua gebruik. Zeker een aanrader voor iedereen die van suppen houdt.

Ingrid  Vandaag een smallgrouptraining van Annemarie gehad. Het was top, veel geleerd. Een aanrader !

Jannieke  Vandaag bij Annemarie een tour suppen gedaan voor de 1e keer. Hele fijne uitleg, en ook als je op het board staat kijkt ze of je het goed doet en kun je het aanpassen. Echt een aanrader!

Rommy  Bedankt voor de leuke en gezellige suples!

Wendy Vandaag voor t eerst met gezin een sup tour gedaan met begeleiding. Annemarie was onze begeleidster en gaf een duidelijke uitleg. Ze is gezellig en vrolijk, wat t suppen leuk maakt. Mijn dochter en ik zeiden in t begin gelijk dat we niet hoefde te staan. Voelde niet vertrouwd. Toch wilde ik een poging wagen, maar ging al gauw weer op de knieën. Uiteindelijk toch weer een poging gewaagd en jawel, ik bleef staan. Vond t steeds leuker. Mijn dochter: nee ik blijf zitten hoor! Maar uiteindelijk stond ze! En nog t beste van ons drieën 😂, we hebben t droog weten te houden op mijn dochter na🤣. Het was gezellig en ontspannen en echt een aanrader. We hebben zo’n 1,5 uur erop gezeten. Ben je in Friesland op vakantie, boek dan zeker een tochtje bij Annemarie!

Gerard  Leuke en leerzame dag gehad met een middagje suppen met Annemarie. Instructie en uitleg voor en ook tijdens het suppen erg fijn.
We waren als gezin, hadden geen ervaring en zijn goed op weg geholpen. Alles op het gemak, zeker niet gehaast. Ook duidelijk contact vóór (de reservering) als na afloop, Annemarie bedankt voor de foto's die je tijdens de tour had gemaakt en geappt had. Dus konden wij ons concentreren op het suppen. Zeker aan te raden tour, voor zowel beginner als gevorderde overigens in een prachtige rustige omgeving met 'schoon' water.

Gerda  Zondagochtend lekker suppen met een groepje gelijkgestemden door Wergea en de weilanden. Wie wil dat nou niet!!. Goede en enthousiaste begeleiding van Annemarie. Voor herhaling vatbaar

Annemieke  Nieuwe SUP-routes ontdekt onder de prettige begeleiding van Annemarie met wat fijne maatwerk techniek tips.

Anja Dank voor de leuke foto's en de fantastische ochtend!

Trees Ik vond het een zeer geslaagde ochtend. Voor herhaling vatbaar.

Linda Ik vond het supergezellig! En het was een mooie route.

Lianne  Dankjewel voor de prettige begeleiding

Michelle Super leuke dag gehad en goede begeleiding. Ook voor beginners wordt een goede uitleg gegeven over de techniek etc.
Echt een aanrader!

Janke Echt aan te raden

Machteld Erg fijne omgeving om te suppen. Goede instructie en heerlijke catering bij De Omleiding! Prachtige tocht, zeer genoten!

Nicole Hartstikke bedankt voor de leuke middag!

Berber Echt een aanrader! Afgelopen zomer een hele leuke sup tour gehad onder begeleiding van Annemarie, goede uitleg gekregen over de techniek en een prachtige tour gemaakt door het Bûtenfjild.