Jachtwerf van der Werff
Nieuwe Hoek 17
9005 NA Wergea 

http://www.jachtwerfvdwerff.nl/index.php

We stappen op bij jachtwerf van der Werff van Jannie en Pieter Postma. Vanaf de grote steiger, waar we het water op gaan, suppen we door het schilderachtige dorp Wergea en door de weilanden om Wergea heen. Geniet vanaf je supboard van het Friese weidelandschap met koeien, schapen en water- en weidevogels.

 

Anne-Famkes Pleats
Wurgedyk 20
9051 LE Stiens

https://www.annefamkespleats.frl/ 

Vanaf de steiger voor AnneFamkes Pleats, stappen we bij bij Wini, Jori en Anne-Famke in Stiens. We gaan het water op en suppen over de Dokkumer Ee, langs het 11Stedenbruggetje bij Barthlehiem een stuk de Aldstjerkster Feart op. Staand op je supboard kun je genieten van de prachtige vergezichten een de mooie rietkragen. Bij terugkomst is het heerlijk vertoeven op het terras aan het water met een hapje&drankje of koffie en thee met een taartje van de Blooming Bakery!


Restaurantboerderij De Omleiding

Bûtefjild 24, 9269 TV Feanwâlden

https://www.boerderijdeomleiding.nl/

Natuurgebied It Bûtenfjild ligt aan de rand van de Friese Wouden, vlakbij Leeuwarden. Het is een erg afwisselend landschap, met bossen, petgaten, graslanden en rietvelden. Voor onze suptochten stappen we op vanaf de steiger achter de restaurantboerderij en kunnen verschillende routes in dit mooie natuurgebied maken. 

Meer opstaplocaties zijn in overleg mogelijk, neem gerust contact op!