Suptour Friesland supt vanaf de volgende locaties

Jachtwerf van der Werff
Nieuwe Hoek 17
9005 NA Wergea 

http://www.jachtwerfvdwerff.nl/index.php

We stappen op bij jachtwerf van der Werff van Jannie en Pieter Postma. Vanaf de grote steiger, waar we het water op gaan, suppen we door het schilderachtige dorp Wergea en tussen de weilanden om Wergea heen. Geniet vanaf je supboard van het Friese weidelandschap met koeien, schapen en water- en weidevogels.

 

Anne-Famkes Pleats
Wurgedyk 20
9051 LE Stiens

https://www.annefamkespleats.frl/ 

Vanaf de steiger voor AnneFamkes Pleats,  gaan we het water op en suppen over de Dokkumer Ee, onder het 11Stedenbruggetje door een stuk de Aldstjerkster Feart op. Staand op je supboard kun je genieten van de prachtige vergezichten en de mooie rietkragen. ❤️ Fryslân op syn best ❤️                Bij terugkomst is het heerlijk vertoeven op het terras aan het water met koffie en thee met een taartje van de Blooming Bakery!


Restaurantboerderij De Omleiding

Bûtefjild 24, 9269 TV Feanwâlden

https://www.boerderijdeomleiding.nl/

Natuurgebied It Bûtenfjild ligt aan de rand van de Friese Wouden, vlakbij Leeuwarden. It Bûtefjild is een afwisselend landschap van veen, water en riet- en weidelandschap. Een prachtig stukje natuur voor een mooie suproute. We stappen op vanaf de vernieuwde steiger achter De Omleiding en kunnen verschillende routes in dit mooie natuurgebied maken.