Suppen is een prachtige en bijzondere manier om Friesland vanaf het water te ontdekken. Ook als je geen ervaring hebt, want suppen is voor iedereen. Ik neem je mee het water op waar je rustig kan wennen aan je board en de balans waarna we een lekker gaan peddelen. SUP Tour Friesland beschikt over 10 zeer stabiele supboards van topkwaliteit. Neem vrijblijvend contact op voor informatie en het plannen van een SUPtour met vrienden, familie of collega’s op een datum en tijd die jou uitkomt. Alle tourtochten zijn begeleide tourtochten.

Naast de tourtochten op maat organiseert SUP Tour Friesland verschillende tourtochten zoals Sunday Morning Sup. Nieuw dit jaar zijn de Break in the Week SUP en de Full Moon SUP. Voor meer info check 

Woensdag 13 juli
Zaterdag 10 september

 

 

Ga mee suppen in het magische licht van de volle maan door it Bûtenfjild! Hoe meer het schemert, hoe meer je gaat zien van de volle maan die op komt. Ervaar de magie als je, al suppend, alleen het geluid van vogels en je eigen peddelslagen hoort. Langzaam wordt het helemaal donker en verschijnt de volle maan in zijn volle glorie en dat is elke keer zo´n magisch moment. Wij nemen dan ook de tijd om hier van te genieten en krijgen een drankje (keuze uit fris of biertje of wijntje) en een versnapering.

Zondag 15 mei

Zondag 22 mei
Zondag 12 juni
Zondag 3 juli
Zondag 31 juli
Zondag 28 augustus

Zondag 25 september

Start je zondagochtend op het water met een heerlijke suptocht. Een heerlijke workout in de buitenlucht en zie de dag ontwaken vanaf het water. Staand op je supboard kun je genieten van de prachtige vergezichten, de mooie rietkragen en het gezelschap van je medesuppers. Als we terugkomen drinken we met elkaar koffie of thee met wat lekkers.


Woensdag 25 mei
Woensdag 15 juni

Woensdag 22 juni
Woensdag 27 juli
Woensdag 17 augustus 
Woensdag 21 september

 

Het eerste deel van de week zit er op. Maak je hoofd leeg en laad weer op voor het tweede deel van de (werk-)week. Ga mee het water op en sup je hoofd leeg!  Een heerlijke workout op het water, goed voor je corestability, conditie en uithoudingsvermogen. Leuk en gezellig in groepsverband 's avonds te suppen.

Avondtocht 2 september

Weersomstandigheden In geval van slechte weersomstandigheden zoals harde wind of onweer zullen we de toertocht annuleren en verplaatsen naar een ander moment. Veiligheid staat voorop. Voor een privé geboekte tourtocht zullen we, in onderling overleg, een nieuwe datum afspreken.