TOERTOCHTEN SUP TOUR FRIESLAND 2024

Sunday Morning Sup

       

   Start je zondagochtend op het water met een heerlijke suptocht. Een gezonde workout in de buitenlucht. Al peddelend zie je de dag ontwaken en geniet je van de prachtige natuur en de gezelligheid van je mede suppers.

Onderweg of als we terugkomen drinken we met elkaar koffie of thee. En natuurlijk is daar wat lekkers bij.

Suppen met terras vanaf Anne-Famkes Pleats

 

Ga mee voor een heerlijk suptochtje over het water en tussen de weilanden in de prachtige omgeving van Bartlehiem. We stappen op bij de Anne-Famkes Pleats aan de Wurgedyk 20 in Stiens. 
Via de Dokkumer Ee en onder het  houten Elfstedenbruggetje door en suppen over de Aldtsjerksterfeart. na een lekker stukje peddelen keren we weer om terug te peddelen. Natuurlijk stoppen we even bij het Elfstedenbruggetje voor een groepsfoto. Op het heerlijke terras van Anne-Famkes Pleats genieten we van koffie/thee een taartje van Blooming Bakery. 

Een samenwerking met Anne-Famkes Pleats

Wini, Jori en Anne-Famke

 

Suppen met je eigen vrienden-  of  familiegroep

 

Voor een familie- of teamuitje, een vrijgezellen feest, een vriend- of vriendinnenactiviteit, suppen is bij uitstek een geschikte activiteit! Ervaring met suppen is niet nodig. We nemen je, na een kantinstructie, mee het water op. De ervaring leert dat de meeste deelnemers binnen een kwartier op hun board staan. Geniet van het buiten sporten en adem frisse lucht in terwijl je ontspannen bezig bent in de natuur.  SUP TOUR Friesland verzorgt SUP toertochten met persoonlijke begeleiding. Wil je meer weten over suppen en de mogelijkheden, neem gerust en vrijblijvend contact op.

 

Personal Training  of  Sup-clinic

 

Wil je je peddeltechniek verbeteren, verschillende bochtentechnieken oefenen of  werken aan je balans?

Of wil je meer ontspanning krijgen tijdens het peddelen en vertrouwd raken op je (nieuwe) supboard?

Boek dan een Personal Training of kom samen met je (sup-)vrienden een Small Group Training doen.

Vooraf bespreken we waar je aan wilt werken en stellen we samen het programma voor de training op.

De training duurt 60 minuten met een uitloop naar  75 minuten.

 

 Meer info?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de SUP-toertochten of plan in overleg je eigen SUP-toer op een datum en tijd die jou uitkomt.    

 

In geval van slechte weersomstandigheden zoals harde wind of onweer zullen we de tourtocht annuleren en verplaatsen naar een ander moment. Veiligheid staat voorop. Voor een privé geboekte tourtocht zullen we, in onderling overleg, een nieuwe datum afspreken.