TOURTOCHTEN SUP TOUR Friesland 2023

Vrijdag 1 september 

Vanaf De Omleiding Feanwalden

 

Ga mee suppen in het magische licht van de volle maan door it Bûtenfjild! Hoe meer het schemert, hoe meer je gaat zien van de volle maan die op komt. Ervaar de magie als je, al suppend, alleen het geluid van vogels en je eigen peddelslagen hoort. Langzaam wordt het helemaal donker en verschijnt de volle maan in zijn volle glorie en dat is elke keer zo´n magisch moment. Wij nemen dan ook de tijd om hier van te genieten en krijgen een drankje (keuze uit fris of biertje of wijntje) en een versnapering.

       zondag 30 april  Feanwalden

zondag 21 mei  Wergea

zondag 9 juli  Wergea

zondag 6 augustus Feanwalden

zondag 10 september Wergea

Start je zondagochtend op het water met een heerlijke suptocht. Een gezonde workout in de buitenlucht. Al peddelend zie je de dag ontwaken en geniet je van de prachtige natuur en het gezelschap van je medesuppers. Als we terugkomen drinken we met elkaar koffie of thee met wat lekkers.
Locaties: Jachtwerf v/d Werff in Wergea &
               
De Omleiding in Feanwalden   

 

Op een zomerse dag

Datum&Tijd nader te bepalen

 

Wat is er fijner dan op een zomeravond je hoofd leeg te suppen!  Ga mee het water op en geniet op je sup van zomerse temperaturen en de langzaam ondergaande zon. Goed voor body&mind en gezellig om in groepsverband te doen.

Houd de socials in de gaten voor een zomerse Avondtocht!

 


 

 

 

Zondag 28 mei

Zaterdag 10 juni

Zondag 2 juli

Zondag 20 augustus

Zaterdag 2 september

Zondag 3 september

Ga mee voor een heerlijke Sup Tour door de landerijen in de omgeving van Bartlehiem. We stappen op bij de Anne-Famkes Pleats aan de Wurgedyk 20 in Stiens. 

Via de Dokkumer Ee en het beroemde houten Elfstedenbruggetje in Bartlehiem suppen we over de Aldtsjerksterfeart om vervolgens weer naar Anne-Famkes Pleats terug te peddelen. Natuurlijk stoppen we even bij het Elfstedenbruggetje voor een groepsfoto. Op het heerlijke terras van Anne-Famkes Pleats genieten we op zondagmorgen van koffie/thee een taartje van Blooming Bakery. Op zaterdagmiddag sluiten we af met een hapje & een drankje.

Een samenwerking met Anne-Famkes Pleats van Wini, Jori en Anne-Famke

 

 

Datum&tijd&locatie in overleg

 

 

 

Voor een familie- of teamuitje, een vrijgezellen feest, een vriend- of vriendinnenactiviteit, suppen is bij uitstek een geschikte activiteit! Ervaring met suppen is niet noodzakelijk. Ga mee het water op en adem de frisse lucht in terwijl je ontspannen bezig bent in de natuur.  SUP TOUR Friesland verzorgt SUP toertochten met persoonlijke begeleiding. Wil je meer weten over suppen en de mogelijkheden, neem gerust en vrijblijvend contact op.

 

zaterdag 10 juni  Leeuwarden

vrijdag 23 juni  Wergea

vrijdag 18 augustus  Kleine Wielen

zaterdag 9 september  Baard

Als je op zoek bent naar een fijne workout en ontspanning dan is Sup Yoga zeker wat voor jou! Ervaring met yoga of suppen is niet noodzakelijk. Ga mee het water op en verbeter je kracht, focus en stabiliteit. Adem frisse lucht in terwijl je ontspannen bezig bent in de natuur.  We peddelen naar een aangename plek en maken de boards in een cirkel aan elkaar vast. Tijdens de SUP Yoga beweeg je rustig van de ene houding naar de andere. Je hoeft dus geen ervaring met yoga te hebben. De oefeningen zijn aan te passen aan wat jouw lichaam kan. We eindigen de les met een ontspanning, liggend op het board, en suppen daarna weer rustig terug. Bij terugkomst is er thee met wat lekkers. 

Een samenwerking met Yoga Studio Fitaal van Marian Ypma

Vrijdag 7 juli  Mantgum

26 augustus  Wergea

Pilates oefening zijn natuurlijk al G-E-W-E-L-D-I-G om te doen. Of niet soms? 😉

En als je die oefeningen ook nog midden op het water kunt doen, dan is dat toch wel even een next level experience! Precies, dat dachten wij ook.😊 Daarom kun je dit zomerseizoen meedoen met Pilates op het water. De prachtige natuur om ons heen geeft deze lessen nog een extra dimensie.

We peddelen naar een rustige plek. We maken de supboards aan elkaar vast en doen dan onze oefeningen. Tot slot suppen we als cooling down weer rustig terug en sluiten af met gezamenlijk thee drinken om het vochtgehalte op peil te houden en natuurlijk voor de gezelligheid.

Een samenwerking met Yoga Studio Fitaal van Marian Ypma

      Meer info?

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de SUPtoertochten of plan in overleg je eigen SUPtour op een datum en tijd die jou uitkomt.    

 

     whats-app & mobiel  ➡  06-12745149

of gebruik het contactformulier 

 

Datum&tijd&locatie in overleg

 

Wil je je suptechniek verbeteren of bijvoorbeeld werken aan je balans? Of wil je meer ontspanning krijgen tijdens het peddelen en vertrouwd raken op je (nieuwe) supboard?

Boek dan een Personal Training of kom samen met je (sup-)vrienden een Small Group Training doen.

Vooraf bespreken we waar je aan wilt werken en stellen we samen het programma voor de training op. De training duurt 60 minuten.

 

 

In geval van slechte weersomstandigheden zoals harde wind of onweer zullen we de tourtocht annuleren en verplaatsen naar een ander moment. Veiligheid staat voorop. Voor een privé geboekte tourtocht zullen we, in onderling overleg, een nieuwe datum afspreken.