5 SUP-er redenen om te suppen

Met deskundige begeleiding van SUP Tour Friesland kan iedereen deze laagdrempelige sport beoefenen. Bang voor een nat pak? Nergens voor nodig! 95% van de suppers valt helemaal niet in het water. Al overtuigd? Na het lezen van deze 5 SUP-er redenen wil je helemaal aan ‘board’!

  1. Het is een full body workout; je traint uithoudingsvermogen, kracht en je balans
  2. Je traint je lichaam én je geest. Een paar uren op het water voelt als een mini vakantie
  3. Iedereen kan het in een eigen tempo. Suppen is voor iedereen!
  4. Je staat hoog en geniet daardoor extra van het uitzicht in de natuur
  5. Onderweg is er alle ruimte voor gezelligheid. Perfect voor een familie uitje, vriendenuitje of samen met collega’s.

Alle tourtochten zijn begeleide tourtochten

Weersomstandigheden In geval van slechte weersomstandigheden zoals harde wind of onweer zullen we de toertocht annuleren en verplaatsen naar een ander moment. Veiligheid staat voorop. Voor een privé geboekte tourtocht zullen we, in onderling overleg, een nieuwe datum afspreken.


Zaterdag 

Ga mee suppen in het magische licht van de volle maan door it Bûtenfjild! Hoe meer het schemert, hoe meer je gaat zien van de volle maan die op komt. Ervaar de magie als je, al suppend, alleen het geluid van vogels en je eigen peddelslagen hoort. Langzaam wordt het helemaal donker en verschijnt de volle maan in zijn volle glorie en dat is elke keer zo´n magisch moment. Wij nemen dan ook de tijd om hier van te genieten en krijgen een drankje (keuze uit fris of biertje of wijntje) en een versnapering.

 

Opstappunt: Jachtwerf v/d Werff Wergea of           De Omleiding Feanwalden          

zondag 

Start je zondagochtend op het water met een heerlijke suptocht. Een gezonde workout in de buitenlucht. Al peddelend zie je de dag ontwaken en geniet je van de prachtige natuur van it Bûtenfjild en het gezelschap van je medesuppers. Als we terugkomen drinken we met elkaar koffie of thee met wat lekkers.


Check FB & Insta voor de data!

 

  

Wat is er fijner dan na een werkdag je hoofd leeg te suppen!  

Ga mee het water op voor een heerlijke workout op de sup. Goed voor je balans, conditie en uithoudingsvermogen. Een heerlijke cooldown van de dag en gezellig om in groepsverband te doen.

 

Zondag 28 mei

Zaterdag 10 juni

Zondag 2 juli

Zondag 23 juli

Zaterdag 2 september

Zondag 17 september

Ga mee voor een heerlijke Sup Tour door de landerijen in de omgeving van Bartlehiem. We stappen op bij de Anne-Famkes Pleats aan de Wurgedyk 20 in Stiens 

Via de Dokkumer Ee en het beroemde houten Elfstedenbruggetje in Bartlehiem suppen we over de Aldtsjerksterfeart om vervolgens weer naar Anne-Famkes Pleats terug te peddelen. Natuurlijk stoppen we even bij het Elfstedenbruggetje voor een groepsfoto. Op het heerlijke terras van Anne-Famkes Pleats genieten we op zondagmorgen van koffie/thee een taartje van Blooming Bakery. Op zaterdagmiddag sluiten we af met een hapje.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de SUPtoertochten of plan in overleg je eigen SUPtour op een datum en tijd die jou uitkomt.